Hotellrummet

När ni städade ur vinden hos er avlidna gammelfarfar Carl hittade ni en koffert innehållandes ett vykort, ett tidningsurklipp och ett foto. Vykortet är skickat till Carl i oktober 1910 och talar om Isabelle som har lämnat något efter sig i rum 13 på Hotel Antoinette - något som verkar vara värdefullt. Några dagar senare publicerar tidningen att hotellägaren har blivit galen och mördat samtliga hotellgäster - hotellet bommar igen och sägs nu vara hemsökt. Ni är förstås inte rädda för några spöken och hemskt nyfikna över om föremålet kan finnas kvar i rum 13, så ni beger er dit... 

För 2-5 deltagare, rekommenderat maxantal dock 4.
Är detta rum fysiskt krävande? 

Öppnade december 2020.
(Ersatte rummet "Doktorn")
Sega Råttan


OBSERVERA - detta rum har nu stängt.
Du är trött på att livet alltid går emot dig, och har hört att ägaren till Sega råttan har en maskot som har bringat enorm tur för innehavaren - du beslutar dig för att bryta dig in för att stjäla "den stora råttan". Du passar på när ägaren är på lunch eftersom han inte brukar larma på då - och du vet att han tar exakt en timme på sig varje gång innan han kommer tillbaka!

För 2-5 deltagare. 

Öppnade november 2021.
(Ersatte rummet "Signes Godisaffär"). Piratens Kod - Portabelt spel

Vad handlar Piratens Kod om?

Ni får ett uppdrag från sällskapet SPARROW som har utrett märkliga händelser i Borneo - en kista har upphittats och efter det har flertalet olyckor rapporteras i trakten. Ingen har lyckats få upp kistan och de kallar nu på er som sitt sista hopp. Det ryktas att det är det förbannade hjärtat hos Davy Jones som finns i kistan och det behöver förgöras för att få en ände på det som sker.

Hur spelar man?

En pärm med instruktioner medföljer med ledtrådar och lösningar till samtliga pussel samt ett återställningsschema om man vill spela fler gånger. 

Tänk på att kistan är tung (20-25 kg) - lasta av den tillsammans med någon. Tänk också på att vara varsam med den och dess innehåll - det är ett handgjort föremål som ska hålla länge!Kistan hämtas på plats hos oss.

Kistan är ett fullängdspel, dvs 60 minuter, och fungerar som ett vanligt Escape Room fast i portabelt format. Kistan innehåller en mängd ledtrådar och föremål som ni ska hitta och lösa! 

Rekommenderat antal spelare är 2-6 personer.

Pris och bokning

Den kan hyras under antingen 4 timmar för 1000 kr alternativt 24 timmar för 1500 kr. Bokning sker via förfrågan