Hotellrummet

När ni städade ur vinden hos er avlidna gammelfarfar Carl hittade ni en koffert innehållandes ett vykort, ett tidningsurklipp och ett foto. Vykortet är skickat till Carl i oktober 1910 och talar om Isabelle som har lämnat något efter sig i rum 13 på Hotel Antoinette - något som verkar vara värdefullt. Några dagar senare publicerar tidningen att hotellägaren har blivit galen och mördat samtliga hotellgäster - hotellet bommar igen och sägs nu vara hemsökt. Ni är förstås inte rädda för några spöken och hemskt nyfikna över om föremålet kan finnas kvar i rum 13, så ni beger er dit... 

Detta rum anses vara svårt.

För 2-5 deltagare, rekommenderat maxantal dock 4.
Är detta rum fysiskt krävande? 

Öppnade december 2020.
(Ersatte rummet "Doktorn")
Signes Godisaffär


Din gamla mormor har gått bort efter en tid med svår demens. Hon har under
åren förfinat ett chokladrecept som gjort hennes godisaffär känd över hela
landet - men i ett förvirrat ögonblick sålde hon affären till sin största konkurrent
som tänker riva butiken. Er mormor anförtrodde ingen med sitt recept men ni
misstänker att det finns gömt inne i affären - ni har en timme på er innan ni måste
lämna över nyckeln till konkurrenterna och er mormors livsverk är borta för alltid! Spelet passar alla - gammal som ung! 
Detta är ett bra rum att börja med om man inte spelat förut.

För 2-6 deltagare. Är detta spel fysiskt krävande? 

Öppnade maj 2018, byggt efter en idé från Expedition Escape. 
OBS - är just nu ej bokningsbart via vår bokningstjänst. Stänger för ombyggnation 29 augusti 2021 - kontakta oss för mer information.
Piratens Kod - Portabelt spel

Vad handlar Piratens Kod om?

Ni får ett uppdrag från sällskapet SPARROW som har utrett märkliga händelser i Borneo - en kista har upphittats och efter det har flertalet olyckor rapporteras i trakten. Ingen har lyckats få upp kistan och de kallar nu på er som sitt sista hopp. Det ryktas att det är det förbannade hjärtat hos Davy Jones som finns i kistan och det behöver förgöras för att få en ände på det som sker.

Hur spelar man?

En pärm med instruktioner medföljer med ledtrådar och lösningar till samtliga pussel samt ett återställningsschema om man vill spela fler gånger. 

Tänk på att kistan är tung (20-25 kg) - lasta av den tillsammans med någon. Tänk också på att vara varsam med den och dess innehåll - det är ett handgjort föremål som ska hålla länge!

Kistan är ett fullängdspel, dvs 60 minuter, och fungerar som ett vanligt Escape Room fast i portabelt format. Kistan innehåller en mängd ledtrådar och föremål som ni ska hitta och lösa! 

Rekommenderat antal spelare är 2-6 personer.

Pris och bokning

Den kan hyras under antingen 4 timmar för 1000 kr alternativt 24 timmar för 1500 kr. Bokning sker via förfrågan

Pensionerade spel

DOKTORN

Ni har som privatdetektiver spårat en seriemördande doktor men märker att ni gått rakt i hans fälla. Aktiv februari 2019 - oktober 2020


KIDNAPPAD

På sistone har flera flickor försvunnit runt om i landet, och efter en blöt utekväll upptäcker ni att ni troligen hamnat i samma kidnappares händer. Aktiv maj 2018-januari 2019

JULSPELET

Ett minispel vi haft under julen i vår lobby, där ni tröttnat på att aldrig få julklappar av tomten - så ni bröt er in hos honom för att skriva upp er på hans lista över snälla barn. Se video nedanför. Aktiv 2018 och 2019.