Fördelar för företag


För att en arbetsplats ska fungera optimalt krävs oftast bra samarbete, och detta gäller oavsett hur många medarbetare man är.
Ett bra sätt att testa och utveckla samarbetsförmågan är att spela våra rum.


Ni upptäcker snart vilka olika roller som finns hos medarbetarna, och vilka styrkor och svagheter gruppen uppvisar. Spelen övervakas
både via ljud och bild, och kan därför analyseras efteråt för att kunna jobba vidare på särskilda områden.


Det är också ett bra rekryteringsverktyg om ni är ute efter en speciell personlighetstyp - vill ni ha den som först tar kommandot, den som analyserar
i det tysta, eller medlaren? Våga testa samarbetsförmågan i en annorlunda miljö!


Förutom att vara ett verktyg i arbetslivet så är det förstås en bra aktivitet att göra även på fritiden då man vill koppla av under lite ledigare former,
utan någon chef som analyserar resultatet. Varför inte kombinera den här after work-aktiviteten med ett besök på en av byns restauranger efteråt?

Priser


Behöver ni boka båda rummen fler än en gång? Kontakta oss för ev rabatt. 
Vi kan ta emot 10 personer samtidigt (under samma timme), är ni fler än det är det bra att dela upp er och låta en del av gruppen göra andra aktiviteter.
Har vi möjlighet så bistår vi gärna med teambuildinguppgifter om ni behöver vänta in varandra (löses på annan plats!). 
Vi har normalt öppet från kl 16:30 på vardagar men vill ni komma tidigare är det bara att höra av er så får vi försöka lösa det.

Vill ni ha med en inspelad kopia på spelomgången så kostar det 150 kr (inkl USB-lagring).
Kontakta oss för prisförslag!

Portabelt spel - Piratkoden


Vi har även ett portabelt spel, som passar grupper på 1-8 personer och som kan hyras i 4 eller 24 timmar. Ett välkommet inslag i en team building-dag, eller en rolig after work-aktivitet om man inte kan ta med sig gruppen till oss? Skicka gärna en bokningsförfrågan, och läs mer här.